In memoriam

Op 1 april is Marjan Sijperda geheel onverwacht overleden. We wisten allemaal dat zij een immens gevecht voerde tegen kanker.

Op een bewonderenswaardige wijze ging zij de strijd aan. In het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam onderging zij een zware ingrijpende behandeling. Regelmatig naar Amsterdam voor de volgende kuur. Na afloop daarvan was het wachten op het moment dat het nog aanwezige deel van de tumor kon worden verwijderd. Na deze ingreep was het revalideren.

Haar positieve insteek en grote optimisme straalde zij uit naar haar omgeving. We hadden er een goed gevoel bij. Het moest goedkomen met onze Marjan. Tijdens de gesprekken die wij voerden ging het over de lopende zaken in de gemeente. Steeds leefde zij mee met wat er speelde. Tips waren er altijd. Zelfs voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2026 had ze haar idee├źn al klaar.

Het is voor VZ onbegrijpelijk dat wij op deze manier onze Marjan kwijt moeten raken. Een fantastische vrouw waar je altijd een beroep op kon doen en die altijd klaar stond met raad en daad.

We wensen de familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

MARJAN, WAT ZULLEN WE JE VRESELIJK MISSEN!!