volg ons
deel deze pagina

Het grote sticker-mysterie in het Westerkwartier

De 'beruchte' stickers van VZ Westerkwartier

In de pers, op internet en social media, overal tref je meldingen over de illegaal geplakte VZ Westerkwartier-stickers. Inmiddels heeft burgemeester Hoekstra van de gemeente Leek proces verbaal op laten maken van dit ernstige vergrijp.

Het bestuur van VZ Westerkwartier zal binnenkort waarschijnlijk op het matje van de politie worden geroepen. We wachten de resultaten van het in gang gezette politie-onderzoek met een gerust hart af.

Tot op heden is bij ons nog steeds niet bekend wie er verantwoordelijk is / zijn voor deze plakpraktijken. Wel hebben wij besloten dat er geen herdruk volgt van onze mooie VZ Westerkwartier-stickers.

Er zijn echter nog enkele stickers in omloop en wij verzoeken de bezitters ervan dan ook met klem om deze uitsluitend en alleen op eigen bezit(tingen) te plakken, tenzij men toestemming heeft van anderen om de stickers op diens bezit(tingen) aan te brengen.

Inmiddels zijn ook de eerste VZ Westerkwartier-pennen gesignaleerd

Voor deze pennen geldt natuurlijk tevens dat het beslist NIET de bedoeling is dat men hiermee op andermans eigendom(men) schrijft. Wij verzoeken de mensen wederom vriendelijk doch dringend dit dan ook NIET te doen.

Immers, de politie heeft wel wat beters te doen, dan voor dergelijke delicten processen verbaal op te maken.

Ter herkenning hierbij een foto van de VZ Westerkwartier-pennen